Wednesday, July 14, 2010

ingin sekali aku...

keinginan memiliki sebuah senjata yang boleh mengeluarkan cahaya dan menangkap beberapa objek kedalamnya...apakah bende itu...tak tau kan...ok lah aku bitau kat ko ni wahai blogspot.bende tu ialah kamera single lense reflex or lebih popular dipanggil D-SLR.lame da aku teringin last2 abah n ma(bergabung) belikan tuk family....(bukan aku nye family punye hehehe).da tak sabar nak bermain ngan gadjet tu huhuhu.balik kedah ujung bulan ni nak amek kamera tu tangkap cube concrete.poyo x hahaha...ade orang cakap poyo bawa dslr pegi lab.haku pedulik hape hahahaha janji puas hati dapat snap2 picture yang berkualiti.hape kite nak pedulik cakap orang kan.teringat cerite petani+anak+keldai jalan2 cari kampung tu.tak tau cane plak care nak men d3000 ni.aritu da try pokdik nye d90 memang superb arr.even d3000 ialah basic tuk ayam(amatur) nanti da pro aku beli la d90 huhu


nice ehhh....


my first kamera....da rosak
kos nak baiki ~rm300++

5 comments:

  1. wow.. keinginan saya jugak!! nakkk!!!

    eh, awat balik kedah plak? aik? bukan ipoh mali??

    ReplyDelete
  2. sy suda pindah kedah lalallala,,,,

    ReplyDelete
  3. raya nanti jom gi umah muna, muna nk masak~!!

    ReplyDelete