Monday, July 27, 2009

memalam pun basah ketiak lagey....

yang ni basah puas hati

sebabnye peluh keluar macam air

paip Esso...(nk ckp UMP xlayak,air slow sgt)

dah memang lumrah budak2 skang

lagey excited nak men bola futsal

rather than bola padang

sebab futsal ni more fun and energetic

mule2 aku sampai suh gadis2 yang tengah tunggu

bf dorang nak ajar men futsal tu snap pic team budak2 umah jap

tapi ade 6 orang je yang lagi 2 tu ntah kemane ntah

yang lailui tu ble mase lak register umah P8???


13 tu yang paling hebat...tolong gentar ckit hehehe


lepak ni tengah tunggu giliran nak masuk court


ni muke2 pas penat...siyes futsal kat UMP
memang happening every weekend



hidangan hati saya: memang penuh court kat UMP ni ble men futsal...lagey2 bende FREE!!! thank you UMP bagi budak2 court futsal...satu2nye benda yang boley dibanggekan la ni..bende2 lain hampeh je bagi beach boy...MPP?tau berjalan ngabihkan duit je!!!

4 comments:

  1. kang aku bawak kasut skali g UMP ek... pas raya..

    ReplyDelete
  2. datang2 cepat...padang free menanti.jgn lupe bw u pye "ball" ok hehe

    ReplyDelete
  3. never 4get dat... btw, its 'balls'.

    ReplyDelete
  4. oowhhh...i only got one left,dats y "ball"

    ReplyDelete