Tuesday, June 2, 2009

sk8 in memory

skateboard...senang nak tuleh sk8

ni la jiwa aku semase belasan tahun...

awek,duet,kete,baju mahal2...

sume ni x penting lagi satu ketika dulu...

ape yang aku tau...

jiwa aku cume nak sk8 je

gi sekolah x sabar2 nak balik...nak men sk8

kasut,deck,truck,wheel,bearing,griptape,tools

bende ni asas kene ade b4 nak men

so jenuh gak aa nk kumpul duet nak beli barang2 ni kat kompleks yik foong(bdk2 ipoh tau la tmpt ni)

kadang2 beli kat ruffey ipohparade tapi mahal beb bese aa cine jual mahal ckit

tapi wat de hell sume tu...yang penting adrenalin aku dapat dirasa pada tahap tumbukan naga kesembilan putaran angin taufan peringkat ketujuh petala langit awan yang mendung hehe

tapi....

so sebab dah keremajaan dimamah usia

ape yang kite dapat skang

perot boyot?muke matang?malas-malas?

rasenye tu la yang aku rase skang ni

so jom tengok beach boy main sk8...

even x sehebat dulu,boley la cincai-cincui

ni trick ollie over paired drainage


pas main aku emo lak hehe

yang ni adek aku (aizat) tgh wat big-air heelflip

sebab aku dah 23thn aku harap
adek aku yg 15thn ni dapat
jadi pelapis sk8 keluarga cewwah



lepas men sk8 apelagey session poyos2 snap pics la hehe



pelakon REMPIT V3
~ si farid kamil dh cop aku jd pelakOOn hehe jgn jeles ye


line-up baru ipohflip empire skateboarding
hope u all success on big-trick ~ tadda!!!!


1 comment:

  1. darling, u la yang ajar i sk8.. ingat lagi x? aww~!

    ReplyDelete